.

subota, 9. srpnja 2016.

NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK ZA MANJE OD POLA SATA: PILETINA SA GLJIVAMA IZ RERNE




Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
Item 7
Item 8
Item 9

Search...


NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK ZA MANJE OD POLA SATA: PILETINA SA GLJIVAMA IZ RERNE






 
Ukusno i kremasto. Savršen ručak uz bilo koji prilog.
Sastojci
500 gr pilećih prsa
250 gr šampinjona
150 ml milerama


  100 gr gauda sira
3 jaja
1 čehna bijelog luka

  Način pripreme
Piletinu izrežite na kockice, posolite i pobiberite.
Popržite u tavi sa maslinovim uljem pa dodajte gljive izrezane na kriške.
Posolite, pobiberite i dodajte sitno sjeckani bijeli luk.





Poredajte u tepsiju pa prelijte mješavinom jaja i milerama.
Pospite rendanom gaudom i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 20 minuta.

Nema komentara:

Objavi komentar