.

subota, 9. srpnja 2016.

OVAJ ANTIČKI LIJEK LIJEČI SVE BOLESTI: HIV, AIDS, DIJABETES, RAK I MNOGE DRUGE…

z.jpg.png

Nedavne studije su potvrdile da ulje od crnog kima može spriječiti aktivnost ćelija raka i efektan je u liječenju raka, badem u studijam na životinjama. Ulje od crnog kima je moćno oružje protiv raka jetre, melanoma, raka pankreasa, raka dojke, raka želuca i tumora na mozgu.


Uprkos decenijama istraživanja ulja od crnog kima, naučnici još nisu otkrili ništa u ljudskim kliničkim testovima, iako gotovo da ne postoje rizici negativnih efekata. Kako možemo zaključiti iz nekih studija, ulje od crnog kima je efektivan u tretmanu mnogih vrsta rakova. Dvije odvojene studije su pretraživale literaturu o korištenju ulja od crnog kima u liječenju raka. Otkrili su da je ovo ulje stoljećima korišteno kao tradicionalni lijek protiv raka i potvrdili su njegova antitumorna svojstva.

Tradicionalna medicina je tačna – sjeme crnog kima i meda djeluju zajedno. Egipatski naučnici su proučavali efekat meda i ulja od crnog kima na stres i rak tako što su štakore izložili jakom karcinogenu. Četiri grupe su bile izložene karcinogenu – neke grupe su onda hranjene sa crnim kimom ili medom, a samo jedna grupa je hranjena sa kombinacijom oba sastojka. Nakon šest mjeseci, štakori su evoluirali – oni koji su jeli samo sjeme crnog kima su imali 80 posto zaštite protiv stresa i raka, ali grupa koja je hranjena sa crnim kimom i medom je imala 100 posto zaštite protiv stresa i raka. Ulje od sjemena crnog kima nije droga, tako da ako ga uzimate u većoj količini ne znači da će vam biti bolje. Ljudi obično uzimaju 1 – 3 kašike dnevno za različita stanja. Uradite sami istraživanja i nađite tretman koji će najboljs odgovarati vašem stanju.

Nema komentara:

Objavi komentar