.
subota, 6. kolovoza 2016.
Nema mesenja i premesivanja .Neka mikser odradi svoje. A za izgled i okus ….isto kao iz picerije …meni sa jako svidza . probajte ,mislim da necete zazaliti . ja tako pravim picu vec 3-4 god. od kad sam dobila ovaj recept od jedne moje koleginice.
SASTOJCI
5 soljice brasna
3 soljice mleko (toplo)
1 soljica ulje
1 kvasec
1 jaje
nadjev
kecap
rendani kaskavalj(zuti sir)
sampinjone
sunkice
PRIPREMA
1.
Za meru 1-soljica za crnu kafu .kao ova
2.
U vanglicu za mesenje staviti sve sastojke za testo i dobro izmiksirajte
Dobicete testo koje nije puno tvdo i nemozete ga mesiti sa rukama .
Sa zlicom uzimate od testa i dasporedite na prthodno namazani pleh sa margarinom . ako nemozeite ramnomerno da rasporedite testo namrsite ruke pa sa ulje i raporedite .sloj treba staviti koliko mozete tanji .
3.
Nad testo namazite kecap ,pa rendani sir ,sunkice ,sampinjone ovako i spremna pica neka odstoji 15-20 min pa pecite na 220 C oko 15 min.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar