.

nedjelja, 29. svibnja 2016.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.




Slušala sam na TV-u super emisiju… Isprobajte i vi u vašim kuhinjicama.
SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike-zelene boje
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka



Za serviranje
po želji rajčica i maslina

PRIPREMA
1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.
pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.
izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline

Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

Nema komentara:

Objavi komentar