.
utorak, 24. svibnja 2016.
pojeden jako brzo…sigurno ću ga ponoviti puno, puno puta…
SASTOJCI
2 vrećice Pudinga vanilin
2 žlice Pšeničnog oštrog brašna
2 žlice Gussnela Dolcela
100 g šećera
1 l mlijeka
250 g maslaca
200 g Čokolino namaza
5 krem bananica
100 g čokolade
700 g keksa Petit Beurre
sok od 2 naranče
2 vrećice Šlag pjene
250 ml mlijeka
PRIPREMA
1. Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
2. Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
3. U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
4. U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar