.
srijeda, 1. lipnja 2016.
Sastojci 2 osobe
4 pšenične tortilje
1/2 većih pilećih grudi
1 sveža crvena paprika, isečena na štapiće
200 g sremskog sira
1 struk mladog belog luka
4 lista zelene salate, krupnije isečena
morska so
suvi biljni začin
sveže mleveni crni biber
maslinovo ulje
ljuta tucana paprika
Priprema
1.
Filete pilećih grudi iseći na štapiće, začiniti suvim biljnim začinom, pobiberiti, posuti ljutom paprikom i politi maslinovim uljem.
Marinirati 10 minuta pa ispržiti na zagrejanom teflonskom tiganju.
2.
Sir začiniti sa malo sitno isečenog mladog belog luka, dosoliti ako treba i posuti biberom.
3.
Zagrejati tortilje, premazati pripremljenim sirom, rasporediti meso, papriku i salatu pa čvrsto urolati.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar