.
srijeda, 1. lipnja 2016.
Sastojci 1 osoba
300gr šampinjoni
1 crvena paprika
mladi sir
kašičica senf
peršun
kari
Priprema
1.
Potrebne su vam samo kapice, pa prvo odvojite repove od kapica. Internet me je naučio da pečurke ne treba prati, pa sam ove moje samo prebrisala vlažnom krpom
2.
Isjeckajte papriku na sitne kockice, dodajte senf i mladi sir u količini koja vam odgovara, kao i začine. Imala sam ambiciju da se, umjesto mladog sira, desi pavlaka + paprika kombinacija, no lijenost je učinila svoje pa je u nedostatku pavlake savršeno uskočio mladi sir 'ugnječen' viljuškom.
3.
Svaku kapicu izvrnutu naopako napunite smjesom iz koraka 2, opet u količini koja vam odgovara.
4.
Moje pečurke sam pekla 10ak minuta na temperaturi od 200 stepeni.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar